Despre noi

Servicii externalizate

Avantajele serviciilor externalizate

Contact

 
 

Externalizam servicii

Suntem o echipa specializata in externalizarea serviciilor din domeniul financiar-bancar si a clientilor corporate. Atat experienta personalului in management, de aproximativ 15 ani in domeniul financiar-bancar, asigurari, antifrauda sau recuperari bunuri si creante cat si continua specializare in aceste domenii deosebit de vaste dau valoare serviciilor societatii noastre reusind astfel sa fie apreciata de catre clienti si sa conduca de asemenea la parteneriate serioase si de lunga durata.

Avem pasiunea necesara in a ajuta clientul pentru atingerea scopului propus. Cultura noastra organizationala ne impune respectul necesar in a deveni partenerul clientului, de a identifica impreuna nevoile acestuia si de a implementa solutiile necesare croite pentru fiecare in parte, astfel incat sa satisfaca si cele mai exigente cereri.

Suntem indeajuns de mari pentru a identifica solutiile cele mai eficiente si suficienti incat sa oferim servicii personalizate si sa ne putem ocupa personal de clienti.

Urmatoarele servicii le oferim prin surse proprii:
- Asigurari;
- Brokeraj de credite si leasing;
- Recuperari bunuri si creante.

 

 

DESCARCA PREZENTAREA FIRMEI NOASTRE!

 
 

Cauti asigurari la preturi accesibile?! Te asteptam pe:     

 

 

 

2013-2019 Nemesis Management

Iti recomandam: standuri expozitionale . productie publicitara